Επιστροφή στη Κεντρική Σελίδα

επιστροφή

 

Ευελπίδων

...και όχι μόνο!

Στα νέα κείμενα που θα παρουσιαστούν στη σειρά 'Ευελπίδων" θα βρείτε πληροφορίες, που εξηγούν βήμα βήμα όλες τις διαδικαστικές πράξεις των διαδικασιών Κ.Πολ.Δ. και σας οδηγούν στα αντίστοιχα κτίρια του Πρωτοδικείου Αθηνών και Πειραιώς, χωριστά για κάθε διαδικασία.   

Ιωάννης Αδαμόπουλος, Δικηγόρος, Σύμβουλος ΔΣΑ
Σύμβουλος Δ.Σ.Α.

Οι πληροφορίες αυτές είναι μία ευγενική  προσφορά του Ιωάννη Δ. Αδαμόπουλου, Δικηγόρου, μέλους Δ.Σ. Δ.Σ.Α. και περιέχονται στο βιβλίο του "απλά και χρήσιμα..." το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ επικοινωνώντας στα τηλ.  τηλ. 010 - 3841588, 010 - 3815040.

Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε (download) στον υπολογιστή σας ολόκληρο το βιβλίο σε μορφή αρχείων .pdf (Acrobat) επιλέγοντας παρακάτω με δεξί κλικ και Save As (Αποθήκευση ως).

greek lawyers

 

Interflora
 

Αναζήτηση
στο Amazon

In Association with Amazon.com


WEBMASTERS:
Link to us!
Use the image below:

Top 50 Greek Legal Sites
Rate this site!

 

[an error occurred while processing this directive]

Privacy policy - Πριν από κάθε χρήση διαβάστε τους όρους λειτουργίας (.pdf format)

O δικτυακός Τόπος "Δικηγόρος online(R)" δημιουργήθηκε τον Απρίλιο 1999. To web site αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας THE INTERNET COMPANY. Η φράση "Δικηγόρος online" αποτελεί σήμα κατατεθέν (λεκτικό και απεικόνιση). Όλα τα σήματα και προϊόντα που αναφέρονται απολαμβάνουν των δικαιωμάτων των νομίμων δικαιούχων τους.